Fundació EMI suspèn la seva activitat d’atenció al public pel COVID-19

Fundació EMI Manresa > Blog > Fundació EMI suspèn la seva activitat d’atenció al public pel COVID-19

Degut a les mesures preses com a prevenció per a la propagació del COVID-19, la Fundació EMI Manresa es veu obligada a suspendre la seva activitat d’atenció al públic.

Tot i això els nostres professionals i tècnics dels diferents programes segueixen actius a distància gràcies al teletreball que ens permet continuar gentionant els diferents programes que la fundació està desenvolupant en aquest moment.

Si necessiteu contactar amb nosaltres podeu continuar utilitzant el telèfon habitual, el 93 873 45 99. També us atendrem via mail a l’adreça: info@emi-manresa.cat

Suspensió de les classes presencials

Pel mateix motiu, i posant sempre la salut per sobre de qualsevol interès particular, han quedat suspesos tots els cursos presencials que es desenvolupaven en qualsevol de les instal·lacions de la fundació, així també els que es realitzaven “in-company”. Preveient que aquesta situació es pugui allargar, l’equip de la Fundació EMI està treballant per poder reprendre alguns d’aquests cursos via telemàtica amb l’ajuda del nostre campus virtual. Pròximament donarem més informació sobre aquest punt.

#EnsEnSortirem

Estem convençuts que com sempre hem fet, sabrem sortir d’aquesta situació tan angoixant, gràcies a la força de la gent. En moment com aquests surt el millor de les persones i amb aquest esperit us emplacem en un futur molt proper a continuar lluitant per als nostres somnis, continuar formant-nos per créixer tant personalment com laboralment i continuar compartint i cooperant amb el nostre entorn social. Segur que quan ens tornem a veure, tots serem una mica més forts i estarem més units per reconstruir el nostre futur i fer que sigui molt millor del que ho era ahir.