Programa de l'Obra Social "La Caixa"

INCORPORA

Què és INCORPORA

El programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social.

Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

A aquest efecte, oferim un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina.

A més, disposar d’un programa de responsabilitat social contribueix a fer que la nostra societat millori i, alhora, repercuteix de manera positiva en la imatge de l’empresa, tant entre els accionistes com entre els treballadors i els clients.

Programes

Autoocupació

Incorpora

Reincorpora

Informació de contacte

Departament d’Emprenedoria i Inserció

Passeig Pere III, 96. 1er 1a
08242 Manresa

93 873 45 99
eva.gonzalez@emi-manresa.cat
fcamino@emi-manresa.cat

Dill a Dij: 09:00 – 17:00
Div: 09:00 – 14:00

Envia'ns un e-mail

Què t'oferim?

  • Fem de mediadors durant el procés d’inserció laboral: revisem amb tu les ofertes de feina disponibles i analitzem quines encaixen més bé amb el teu perfil.
  • T’ajudem a millorar la teva ocupabilitat a través de formacions per potenciar les teves competències socials i laborals.
  • Les nostres formacions inclouen pràctiques en empreses que t’ajudaran a entrar al món laboral.
  • T’assessorem per crear un negoci propi a través d’Autoocupació Incorpora. Analitzem la viabilitat del projecte i t’ajudem a trobar-li finançament.
  • A més, impulsem diferents iniciatives per garantir la igualtat d’oportunitats dels col·lectius amb especials dificultats per accedir al mercat laboral: Reincorpora, creant segones oportunitats per a persones privades de llibertat entre altres

Impulsem la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió gràcies al compromís dels tècnics Incorpora i de les empreses que hi col·laboren.

Estàs interessat en rebre més informació

Deixa’ns les teves dades i algun dels nostres tècnics es posara en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte sobre els nostres programes d’emprenedoria.