Programa de l'Obra Social "La Caixa"

AUTOOCUPACIÓ

Fundació EMI Manresa > INCORPORA > AUTOOCUPACIÓ

Punt d'Autoocupació Incorpora (PAI)

La Obra Social “la Caixa” i MicroBank enceten aquest project per facilitar assessorament, formació, acompanyament i finançament a joves emprenedors d’Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és facilitar-los formació, acompanyament i finançament perquè puguin desenvolupar el seu projecte.

Aquesta iniciativa respon al convenciment que hi ha persones en situació de vulnerabilitat amb idees de negoci o coneixedores d’una professió que són capaços de crear una empresa si reben un bon assessorament, juntament amb la inversió inicial necessària. La inserció mitjançant l’autoocupació permet augmentar les seves possibilitats de sortir de la situació de vulnerabilitat.

Amb aquesta premissa, la técnica d’autoocupació de la Fundació EMI Manresa dissenyarà itineraris personalitzats per a usuaris del programa que apostin per l’autoocupació com a via per accedir al mercat laboral.

Què és MicroBank?

MicroBank, per la seva banda, crearà una línia de finançament de 5 milions d’euros anuals dirigida a aquests usuaris del programa Incorpora que desitgin iniciar un projecte d’autoocupació o petit negoci. Aquest banc social també facilitarà formació als tècnics d’autoocupació de les entitats socials col·laboradores del programa Incorpora.

Gràcies a l’acord amb Microbank, les persones emprenedores que no poden aportar garanties addicionals, poden iniciar el seu negoci, perquè no es demana aval, ni té cap comissió la concessió i cancel·lació (anticipada o no) del microcrèdit.

Aquest acord també contempla un acompanyament personalitzat i totalment subvencionat als emprenedors que així ho vulguin, efectuat per part de voluntaris de “la Caixa” durant els primers mesos de vida del negoci, perquè es cerca que assoleixin l’èxit. 

Departament d'emprenedoria

Informació de contacte

Oficina Manresa

Passeig Pere, III, 96. 1er 1a
08242 Manresa

93 873 45 99
Eva Gonzalez
eva.gonzalez@emi-manresa.cat

Francesc Camino
fcamino@emi-manresa.cat

Dill. a Dij.: 9:00 – 17:00
Div.: 9:00 – 14:00

Xarxes Socials

Vídeo Autoocupació Manresa

Volem afavorir que la capacitat d’emprendre estigui a l’abast de totes les persones, també d’aquelles que, tot i comptar amb un bon projecte de negoci, no tenen els recursos necessaris per tirar-lo endavant. És el cas dels usuaris d’Incorpora que aposten per l’autoocupació. Ara, a més d’oferir-los assessorament i acompanyament, posem a la seva disposició una línia de microcrèdits a través de MicroBank per ajudar-los a fer realitat el seu somni.

Isidre Fainé

Aquest formulari és el primer pas per crear la teva empresa

Deixa’ns les teves dades i algun dels nostres tècnics es posara en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte sobre els nostres programes d’emprenedoria.