Autònom/a! Aquests dies de crisi sanitària, et cerquen

Fundació EMI Manresa > Blog > Autònom/a! Aquests dies de crisi sanitària, et cerquen
Font: El Confidencial

Amazon Flex arriba a Espanya. La multinacional ofereix “un ingrés extra” als treballadors per compte propi amb cotxe que recullin els paquets al centre logístic i els lliurin

“Només necessites tenir un cotxe, un telèfon Android o iOS i unes hores lliures”. Així s’expliquen al web creada per la companyia.

Repartidors amb el seu propi cotxe

Els membres de Flex hauran d’anar fins al centre logístic de torn, recollir els paquets i portar al seu destí final. Tot es centralitza a través de l’aplicació mòbil. Aquí s’indica la disponibilitat, s’escanegen les referències de cada paquet i tens un mapa en el qual s’indiquen els punts de lliurament i es suggereixen les millors rutes.

A més de la web, les ofertes de treball s’han publicat en diversos portals especialitzats com Infoempleo.com. Allà, Amazon Fulfillment Espanya ha publicat diverses ofertes per reclutar autònoms per a aquest servei, concretament per a les ciutats de Madrid i València.

El servei està disponible als Estats Units i el Regne Unit des de la primera meitat de l’any passat. L’arribada a Espanya seria un nou símptoma de com Amazon està movent peça en la seva estratègia de negoci al nostre país. Cal no oblidar que la companyia planeja una pujada de la quota de ‘Prime’, i bona mostra d’això és com ha començat a donar major visibilitat a serveis associats com ‘Prime Vídeo’ o el llançament del seu propi Chromecast al nostre país.

Autònom/a vols treballar
a AMAZON?
Només necessites, un cotxe, un telefon (iOS o Andoid) i unes hores lliures.
Ofereixen 56€ per bloc de 4 hores


Més informació