Fes el que realment t'agrada

EMI MANRESA EMPRÈN

Fundació EMI Manresa > EMI MANRESA EMPRÈN
Fundació EMI Manresa amb les persones emprenedores

EMI Emprèn

L’objectiu del servei d’Emprenedoria de la Fundació EMI Manresa és l’assessorament, suport i foment de l’emprenedoria i la promoció i suport de projectes, programes i serveis relacionats amb l’autoocupació així com garantir i acompanyar en el seu procés de consolidació.
 
Per a totes les persones que vulguin emprendre oferim informació, assessorament i acompanyament per a treballar i avaluar la idea de negoci i la seva viabilitat.  

Programes

Autoocupació

Consolida't

Autònom/a vols treballar
a AMAZON?
Només necessites, un cotxe, un telefon (iOS o Andoid) i unes hores lliures.
Ofereixen 56€ per bloc de 4 hores


Més informació

FAQs - Frequently Asked Questions

Quin cost te aquest servei?

Els serveis que oferim des de la Fundació EMI Manresa en matèria d’emprenedoria, estan totalment subvencionats per diferents programes, als que ens acollim per poder-vos donar aquest servei de manera totalment gratuïta.

Sabem emprendre no és fàcil, i per això mobilitzem tot els nostres recursos com a Fundació sense ànim de lucre, per tal de fer més fàcil l’aventura d’iniciar un negoci.

Paral·lelament a l’assessorament i gràcies als convenis avantatjosos que tenim signats amb l’entitat financera CaixaBank, també podreu tenir accés a préstics amb interessos baixos, per si necessiteu demanar finançament per iniciar la vostra activitat.

A qui es dirigeixen els programes d'emprenedoria?

Els programes que tenim actualment en execució estan dirigits a persones treballadores autònomes amb residència i domicili fiscal a Catalunya.

Persones autònomes amb una antiguitat mínima de 6 mesos quan iniciï el programa.

Persones que han deixat de ser autònom/a però que tenen una altra iniciativa.

Joves amb certificat de Garantia Juvenil sense antiguitat com a persona autònoma.

Requisits per accedi a algun dels nostres programes?

En cada programa es demanaran una sèrie de requisits i podreu consular-los amb el vostre consultor d’emprenedoria que segur trobarà la millor manera per portar el vostre projecte a bon port.

Raons per ser emprenedor

Emprendre no és una cosa fàcil. Ser empresari implica assumir tota classe de responsabilitats i compromisos. Potser com a empresari hagis treballar més que qualsevol altra persona en el teu negoci, pot ser que a el principi dels ingressos et facin pensar una i altra vegada en renunciar, pot ser que hagis de fer mil coses a el temps si vols veure el teu negoci prosperar … llavors

Per què emprendre?

La vida és molt curta com per tenir la feina equivocat. Si et sents inconforme amb el que estàs fent avui, segurament el teu cor t’està fent una invitació a emprendre. Tria un treball que t’agradi i mai en la vida hauràs de “treballar”.

Treballa per fer realitat els teus somnis

A la fi de el dia, una de les majors satisfaccions d’un emprenedor és saber que està treballant pels seus propis somnis, idees i objectius. El teu temps és limitat; no el menyspreïs vivint la vida d’una altra persona.

Informació de contacte

Departament d’Emprenedoria i Inserció

Passeig Pere III, 96. 1er 1a
08242 Manresa

93 873 45 99
eva.gonzalez@emi-manresa.cat
fcamino@emi-manresa.cat

Dill a Dij: 09:00 – 17:00
Div: 09:00 – 14:00

Envia'ns un e-mail

Aquest formulari és el primer pas per crear la teva empresa

Deixa’ns les teves dades i algun dels nostres tècnics es posarà en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte sobre els nostres programes d’emprenedoria.