El circuit de Can Padró, punt de trobada empresarial del territori

Fundació EMI Manresa > Blog > El circuit de Can Padró, punt de trobada empresarial del territori

La cinquena jornada de networking de Castellbell i el Vilar reuneix prop de 100 persones del teixit econòmic, social i polític de la Catalunya Central

El circuit de Can Padró ha estat punt de trobada per al teixit econòmic, social i polític de la Catalunya Central aquest matí. Prop d’un centenar d’empresaris han participat de la cinquena edició de la jornada de networking de Castellbell i el Vilar que es consolida com a punt de referència i cerca d’oportunitats gràcies al seu format àgil. La sessió, organitzada l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, la fundació Emi Manresa i el propi circuit de Can Padró posa en contacte empresaris del territori.

Estratègia empresarial

L’estratègia empresarial ha estat el tema tractat en la ponència de la jornada. El consultor Miquel Lladó ha explicat la importància de tenir una estratègia per assolir èxits a nivell empresarial i ha incidit en la importància de saber-se adaptar als canvis de la societat actual i no perdre de vista la possibilitat d’innovar i aprendre cada dia.